Norsk natur byr på gode ferieopplevelser

by admin

Det kan vel ikke finnes noen tvil om at norsk virkelig har noen skikkelig gode ferieopplevelser å by på, og det finnes også opplevelser for alle de ulike smakene som finnes der ute. Man kan både ha en skikkelig avslappende ferie, man kan være litt aktiv eller man kan ha et veldig høyt aktivitetsnivå hele veien.

For en skikkelig avslappende ferie i norsk natur er det lite som kan måle seg med kyststripen fra Vestfold til Agderfylkene. Her er det idyllisk skjærgård med makrell, krabbe og hvitvin og pils for alle pengene. Utsikten kan få en til å føle seg avslappet med en eneste gang. Denne kyststripen kan også by på en del rolige aktiviteter. Makrellfiske er kanskje den beste kandidaten. Når stimen kommer kan man håve inn mer enn man har noe håp om å spise opp.

Den nord-norske kysten er dog enda bedre for folk som elsker fiske. Avhengig av årstid kan man få noen skikkelige torsker i Lofoten. Her må man være forberedt på å finne noen skikkelige beist!

Men det er selvsagt fjorder og fjell Norge er aller mest kjent for, og disse har vi i hopetall! Uansett hvor i landet man befinner seg har men en eller begge av disse i rimelig nærhet. Den norske fjellheimen byr på både aktivitet og avslapning på en og samme tid. Det finnes knapt noe bedre enn å endelig nå frem til fiskevannet med masser av fjellørret etter mange mange timer med vandring! Og jaktmulighetene i fjellet er selvsagt helt uslåelige. Å komme tilbake til hytte for å tilberede selvskutt rype må man bare oppleve en gang i løpet av livet.