Rafting i Voss

by admin

Den norske naturen er som skapt for å gi et adrenalinkick til alle som ønsker det. Lange elveleier som går i bratt kurve nedover, med noen strategisk plasserte fossefall underveis og omgivelser som kan ta pusten fra den mest reisevante naturelsker er dette virkelig en opplevelse for seg selv. Det kan være vanskelig å bestemme seg for om man likte naturopplevelsen eller adrenalinkicket fra raftingturen best.

Voss kommune – et sentrum for spennende vannsport

Voss er en kommune som ligger i Hordaland fylke, og det er absolutt mulig å nå hit fra alle kanter av landet. Hvis man bor fra Trøndelag og sørover kan man enkelt kjøre dit uten at det blir altfor anstrengende,og videre nordfra har man veldig gode flyforbindelser til nærområdet. Rafting er kanskje den mest actionfylte utendørsaktiviteten som finnes. Man skal føre en flåte nedover en elv, og det finnes store ulikheter innen vanskelighetsgrad. Gradene rangeres fra 1 til 6, der 1 er helt flatt vann og 6 er et område der det er umulig å rafte. Absolutt alle nivåer kan man finne på Voss, og hvis man har god tid kan man øve seg opp et nivå av gangen. På denne måten kan raftingferie på Voss gi en skikkelig god mestringsfølelse.

Mange gode tilbydere av rafting

Det finnes mange ulike tilbydere av gode raftingpakker på Voss. Voss Rafting Senter er kanskje den mest kjente av disse, og her kan man få pakker som passer til ulike nivåer og ulike størrelser på gruppen. Man må også huske på at operatører som Voss Rafting Senter tilbyr en langt større opplevelse enn bare selve raftingen. Man har alle muligheter til å nyte naturen til fots, man kan ha utendørs boblebad og besøke restauranten med nydelig mat. Fisking i elvene er selvsagt også en god mulighet.

Alt i alt er rafting en veldig god, og på mange måter en veldig annerledes ferieopplevelse man overhodet ikke kommer til å angre på at man valgte. Dersom man vil finne på noe litt annet enn å ligge på en strand i Syden er dette et genialt valg. Man kan også gå med god samvittighet fordi man nå vet at man virkelig har benyttet seg av det Norge har å by på.